born to bike

jag gillar att cykla. jag gillar att spinna också, för den delen. träningscykla eller bara transportcykla, det är kul hur som helst att känna sina ben trampa och få hjulet att snurra och ta mig framåt framåt. kul kul cykelhjul, är ju ett annat uttryck jag gillar. cyklar är otroligt bra, helt enkelt. vilket transportmedel/träningsform gillar du?

sommartips

världens sämsta sommartips kanske, med tanke på att de flesta säkert redan vet om hur man gör. men i alla fall :
lägg dig på stranden. Ha en bra bok. stäng av telefonen. Njut.

something to remember PART 2


DAGENS BOOST

- VÄRMEN är äntligen tillbaka! Gött kött, som man säger!
- Jag åt grötfrukost. 100 fitnesspoäng till mig!
- Jag såg precis en väldigt bra film. det kändes bra
god natt!!!

it's a beautiful day

IDAG ska jag träna träna träna samt träffa söta Sara samt baka bullar. Detta är alltså dagens schema och jag känner mig taggad för aaallt. Imorgon är det jobb och på onsdag har jag planerat att ha en dag på stranden, då celsius skall ligga närmare 25. Behöver dock lite medhäng på stranden, man vill ju inte hänga själv?
(ännu en bild från Paris. Fler kommer senare!)

hjärnsubstans 0.2

det bästa med att inte ha någon tankeförmåga kvar; man kan fortfarande förstå skämten i "Two and a half men" men man kan för en gångs skull tycka dom är lite underhållande.

something to remember PART 1


EN BRA DAG!

hej allihopa! Idag är en bra dag av tre anledningar
1. Lönen har hittat sin väg in på kontot. inte för att det blev så mycket av lön, men pengar är alltid pengar!
2. Jag är ledig. eller ofrivilligt ledig. men det är ändå okej, för imorgon är det Midsommarafton och det är skönt att tagga till lite extra för det!
3. Idag ska jag till Kungsmässan och shoppa upp min lön... eller nä. men eftersom jag har lite pengar kvar sen förra månaden, samt är i behov av t.ex ny bh & nya springskor så ska jag se om man kan fynda något i den stilen. Sommarrean är väl igång, eller?
Har ni en bra dag? lots of löööv / Sara

den svåraste ekvationen av alla ekvationer

jag börjar otroligt nog bli vuxen. en av alla mina svåraste ekvationer börjar forma sig till ett svar. X = Y.. eller nått?
min farmor har aldrig varit snäll. eller, det beror ju helt på hur man ser det. jag har aldrig tyckt att hon har varit snäll mot mig (eller min bror..). men ikväll kanske jag kan ändra mig, då jag inser att min Farmor har gjort så mycket, varit med om så mycket och kämpat för så mycket. Hon har fan hälsat på Kalle Flygare HIM SELF.  för mig  är det häftigt. för mig är det coolt. för mig har det aldrig varit min farmor. ikväll är det min farmor och ikväll känns det... för en gångs skull - bra. men klart, det handlar inte om titlar. men det handlar om en person som jag aldrig tyckt om för att att hon alltid sagt vad hon tycker och tänker, ganska ofta utan att tänka innan. Innan hatade jag det. idag avundas jag det. Men inte ska jag tacka farmor för det. farmor och jag kommer alltid ha en speciell relation, for sure. nu är jag bara mer redo att jobba på den. men två personer jag vill tacka för denna styrka, attityd och självkänsla för är Josephine Möller och Sara Tolinsson. för tack vare er så kan jag tackla det, och se ur ett annat perspektiv med min farmor. och ikväll är jag er tacksam!!vem vill INTE ha den klänningen i höst? ;)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

 


shopping à ParisPARIS PARIS PARIS

jag har inte alla bilderna från den stora kameran, så mer bilder kommer definitivt att dyka upp! Men åh, Paris. vad ska man säga? Jag är nog lite kär i en stad, faktiskt. en så otroligt vacker och livlig stad. Och så är jag väldigt kär i min älskade som jag fått dela alla dessa upplevelser med. Tack baby för världens finaste present! You are the best

DAGENS BOOST

tre bra saker som jag har åstakommit idag :

- har varit ute på en springrunda, och förbättrade min genomsnittliga tid.

- har städat upp i mit rum, så att jag kan komma hem till ett snyggt och fint rum på Måndag/Tisdag

- Har packat klart och sorterat i plånkan, utifall om den skulle försvinna så försvinner inte gymkort busskort osv. i alla fall!  ´:)

nu blir det nog inte mycket mer bloggande innan Paris, så Au revoir tills på Måndag/Tisdag (vi kommer hem ganska sent på Måndagkväll)

Lots of löööv / Sara

att älska dig är så lätt för du är så fin


dagarna om dagarna

att börja sin dag med en sovmorgon är oerhört skönt och uppfriskande på många sätt. nackdelen är att man aldrig riktigt kommer igång. men strax ska jag ut i blåsten på en liten runda, tänkte jag. Lika så gott, så får man det gjort. och sen blir det mer packning samt städning av rummet. kanske lite pill på mitt CV och Personliga brev? kan vara en god idé. Avundas min fina vän Sofie som fått en heltidsanställning, hur bra är inte det? Lite avis är man klart, men samtidigt är jag väldigt glad för hennes skull! men höpp höpp, upp och hoppa. nu ska jag inte sitta här. Vad tycker ni om headern förresten?

jag har fått en header!

eller fått och fått... jag har gjort den med mina egna händer! men nöjd är jag. mer design blir det efter Paris. Ciao!

vad blir det om man vänder på sirap?

inte imorgon, men i övermorgon lyfter ett plan från landvetter med mig och ma petit amie, till Paris! Jag har varit på revieran två gånger innan, men aldrig fått besöka le capital de la France. men jag har alltid drömt om att komma dit, och på Torsdag är jag där! c'est très bon, Je suis une fille heureuse! Men nu - packa!

ny dag nya tag

jobbet har inte ringt, vilket innebär en heldag men min underbart fina och ljuvliga vän - Sara Tolinsson. Och förhoppningsvis tittar söta fina Sofie också förbi, vilket känns kanon! Vad vi ska hitta på är ju alltid ett mysterium som inte går att lösa, vi är ganska mystiska av oss. Men man får väl se.
nu ska jag göra nått annat än hänga vid datorn. Lots of löööv / Sara
jag sara och sofie - mystiska som sagt!

helgens guld

tjejkväll i varberg - hur mysigt som helst. ett gäng tjejer som är öppna, ärliga och helt outstanding goda rakt igenom. en riktigt trevlig kväll!
häng i falkenberg - promenad ner till stranden, och runtom i centrala falkenberg. cykelturer och god mat, och framförallt världens bästa sällskap
personalfest på Ikea - trevligt folk, framförallt Matilda. god mat och gott häng.
nu ska jag vända tillbaka mitt dygn, så god natt vänner! Lots of lööööv / Sara

saker som får mig att må bra

aldrig har vi träffats, öga mot öga. antagligen ser vi olika på många saker och ting som händer runtom i världen och reagerar troligtvis olika starkt på olika saker. men mannen som jag aldrig rört vid, aldrig bytt ett ord med eller någonsin lagt sina ögon på just mig är under mitt skinn och rakt inne i mitt hjärta. hur olika vi än kan vara som personer, så är han än dock ett musikgeni och varje ton, melodislinga och trumbeat etsar sig fast i mig och får mig att se livet från en annan vinkel, ur ett annat perspektiv och får mig att alltid - i sorg eller glädje, regn eller solsken att le. om jag log redan, så än mer.

black clouds

ute regnar det och jobbet har inte ringt idag, vilket betyder att jag är free to do whatever I want! Vilket inte alltid är så lätt när man försöker spara pengar till nästa veckas Paris-weekend. men här har jag en liten lista av saker som jag kan göra, denna regninga lediga dag eller nästa regninga lediga dag :
- blåsa upp pilatesbollen och testa det medkommande träningsprogrammet.
- göra tre oslagbara spotifylistor; en för träning, en för avslappning och en för buss och tågresor!
- sy om kläder som jag tänkt på att sy om.
- börja skriva på någon slags novell av nått slag. jag skriver ju inte så mycket utöver bloggen längre, och jag älskar ju att skriva!
- pilla med design till denna bloggen!
- se om man har någonting man kan sälja på tradera.
vad gör ni när ni är lediga och det regnar?
Lots of löööv / sara

DAGENS BOOST

Jag har under dagen vandrat i negativa tankar, vilka jag inte tänker dela med mig av. hade det varit en klagoblogg, så visst. men den här bloggens enda mening är att sprida glädje och positiv energi, till både mig själv och alla andra, så vi skippar det. småsaker behöver inte bli större än vad man gör dom till, har jag inte rätt?
fokus på dagens 3 positiva saker:
- Jag fick skjuts till jobbet, och fick dessutom äta en snabblunch med min fina mamma!
- Jag fick min skatteåterbäring! En extra tusenlapp sitter aldrig fel + att jag bara har spenderat 10 kr idag! Good work!
- Jag slutade kl 20.30, gick i shorts och jeansskjorta och det var ändå varmt! Dessutom fick jag träffa Matilda en stund i stan, alltid trevligt!!
nu ska jag göra det jag sett fram emot typ mest idag - sova! Imorgon tänkte jag köra 8,5 kilometersrundan igen och se om jag förbättrar mig, och sen kanske det blir lite pillipill med designen till denna solskensblogg.
Lots of löööv / Sara

morgonmonster

jag är inte en morgonmänniska. även om min pojkvän kanske försöker vända mig till en sådan så är jag inte det. jag är trögstartad, som fa-an! men när jag fakiskt tycker om mina morgnar, så ser dom ut ungefär såhär:
sovmorgon till minst halv nio. snooza lite på det skadar aldrig. sedan är det no hurry med frukost eller påklädning. Solen får gärna skina och värma lite, så man kan sitta ute och äta frukost. och sen så ska man rulla iväg till bussen i lagom tid och slippa svettas och stressa på cykeln.
Idag SKA bli en sådan gosig morgon. punkt nr ett är avklarad. jag börjar kl 14 idag så jag bör åka senast halv ett, hemifrån. känns gott... nu blir det en morgonprommenad! Kyss og Klem
/ Sara

DAGENS BOOST

Jag tycker om att vara nyttig, och jag vet själv att jag måste hålla mig på mattan när det gäller sötsakerna och alkoholen för att inte gå upp i vikt. Så, förra veckan var ju katastrof - jag säger bara STUDENTEN. men då är det okej..
så dagens 3 bra saker är:
- Jag sprang, för första gången på två veckor. det gick segt, och jag orkade inte hela rundan. Men jag lyckades springa ca 6,5 kilometer och jag känner mig nöjd med det! Nästa gång blir det mer!
- Jag har inte gått upp under dessa vanisnnesveckor, gällande alkohol och mat. Jag har faktiskt, tro't eller inte, gått ner 0,6 kilo! Det ni!
- Jag har idag lyckats hålla mig borta från cola-light, honung i teet, godisnappar (som jag sparar till frankrike nästa vecka!!) samt allt annat som inte ska slinka ner. dessutom har jag fått använda min nya matvåg och duktigt vägt min mat, så som jag ska göra. känns bra!!
EN BONUSSAK!
- Jag har lagt alla mina sedlar och mynt i en skål för att ha med mig till Paris, nästa torsdag. Det kanske inte blir jättemycket men något, förhoppningsvis!
klapp på axeln till mig själv för idag har varit en riktigt duktig dag! Imorgon kör vi igen! :) Godnatt!

run fatty , run!

hela livet består av utmaningar. För varje utmaning vi klarar av, liten eller stor, så tar våran självkänsla och vårat självförtroende ett enormt steg mot rätt riktning. Vilken är kanon!  Men på vägen till det där klivet, så glider sjävlkänslan och självförtroendet ständigt åt det mindre bra hållet, då vi hela tiden pressar oss själva att vara bättre, göra bättre, se bättre ut osv. Med all denna press, om att ständigt söka det där som vi inte har, glömmer vi lättare och lättare av hur man faktiskt kan vara lycklig och hur man kan tycka om sig själv utan att behöva de dyraste skorna, de allra bästa betygen eller det mest välbetalda jobbet.
Run Fatty, Run! är en antydning på att vi ständigt kommer springa, genom livet. Dagarna går så fort och det är inte sällan man hellre ser framåt än på det man har och gör nu. Jag är inte bättre jag. Men den här bloggen ska handla om att må bra. Jag skulle vilja kalla den för en Hälso-blogg, fast utan böngroddar, yoga och anti-materalism. Jag vill bara dela med mig av vad jag, och mina vänner mår bra av. Jag vill dela med mig av positiva vibrationer, framsteg och en vardag som , trots begränsat med pengar på kontot och noll publicerade bilder på mig i hänt-extra, kan vara väldigt väldigt lycklig och rofylld.
Jag kommer dela med mig av mina Egoboostar, jag kommer träna en del och tipsa om det och jag komme dela med mig av mina egna och andras måbra-tips! Hoppas det låter kul och intressant, för nu kööööör vi
//Sara

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0