P.S SCREW THIS SHIT

I'm moving back to where I belong ---> http://stockholmbrinner.blogg.se

Now you be nice to me, then I'll be nice to you

drar sig innåt mot Göteborg. vad som väntar där återstår att se, eftersom människor är ostukturerade och olika! Inte mig emot dock, tycker om när ödet tar mig vart det vill. Ciao sålänge!

back to basic

Idag har jag jobbat. det har varit en jättefin arbetsdag, faktiskt! Massor av människor som jag känner, däribland fina Hanna och Underbara Sofie har varit och hälsat på mig. och sen så har jag jobbat med typ bara människor jag tycker hemskt mycket om, vilket gör att arbetsdagar a la 9 timmar känns som 4 ungefär. Nemas problemas, helt enkelt.
och vet ni hur lycklig jag blev när jag insåg att den 25e är redan nästa vecka? jag trodde det var om två veckor! Längtar till göttelönen!!!
Imorgon och på Torsdag är jag ledig! Ska bli skönt. sen så är det jobb 6 dagar i rad. ay caramba! Men jag pallar nog, för jag pallar det mesta. i am the pallmaster, so to speak. Så imorgon ska jag göra tusen saker, vilket känns fint ändå med tanke på att jag ska komma igång med lite rutiner nu igen efter sommaren. Så upp och hoppa kl sju blir det nu, varje dag som Axel går i skolan. Det är min plan. så nu vet alla det!
Nu har jag ingenting mer intressant att skriva. så intressant är jag!
Hey ho lets go (ÅHH på jobbet igår var det en unge, typ 3 bast, som hade en ramoneströja med "Hey ho Lets go" på ryggen. dösött jö)

over and over again

nu försöker jag igen! Nu skall vi vandra i hälsans tecken! svårt dock när jag jobbar 9 timmar, träningen kommer lite i klämm då.. men man får lägga fokus på att äta bra och vardagsmotion :) så därför ska jag cykla ner till bussen om en stund! Sedan blir det cykling tillbaka, och vem vet... det kanske blir en lite längre runda då också? ;)
men så... aa.. hörde precis att det var säsongsavslutning av Allsång på Skansen idag, och ni vet ju vad det innebär! Att sommaren är slut, kanske inte riktigt än men snart! FÄÄN. Fast jag tycker väldigt mycket om hösten, typ klädmässigt. Dock inte vart den leder!
well well, vad ska man göra?

WAY OUT WEST ÄR BEST

tack Way Out West för världens häftigaste helg!!!!

DAGENS MÅ-BRA-TIPS!

Titta på Napoleon Dynamite! En riktigt härlig film

lever

ja nått gör man ju, men vad vet man inte. vi kanske ses till hösten, när jag har lust/tid/inspiration till att blogga.

brudar med små små pattar kan dra åt helvete

OCH SÅ EN VIDEO MED VÄRLDENS BÄSTA LILLA LOVIS!

RSS 2.0